Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κωνσταντέλιας: «Ήθελα να σκοράρω στο ντεμπούτο μου με την Εθνική Ελλάδας»

Κωνσταντέλιας: «Ήθελα να σκοράρω στο ντεμπούτο μου με την Εθνική Ελλάδας»

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Πέλκα στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο 20χρονος Βολιώτης μέσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντέλιας, και ο Δημήτρης Πέλκας ο οποίος τον αγκάλιασε θερμά πριν περάσει αλλαγή στη θέση του, μίλησαν στην κάμερα της ΕΠΟ μετά τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί του Γιβραλτάρ.

Δείτε σε βίντεο δηλώσεις του 20χρονου Βολιώτη μέσου καθώς και του Δημήτρη Πέλκα:

 

“Από το 1 μέχρι το 10 η προσμονή μου για να κάνω το ντεμπούτο μου με την Εθνική Ελλάδας βρισκόταν στο 10. Το ήθελα πολύ. Από το 1 μέχρι το 10, και ο ενθουσιασμός μου βρίσκεται στο 10. Μου άρεσε αρκετά, ήταν ωραία. Πάντα η πραγματικότητα με τα όνειρα διαφέρουν λίγο, ήθελα να σκοράρω κιόλας στο ντεμπούτο μου. Δεν τα κατάφερα σήμερα, ίσως σε κάποιο άλλο ματς”, τόνισε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, ενώ από την πλευρά του ο Δημήτρης Πέλκας δεν έκρυψε τη χαρά του για το ντεμπούτο του Κωνσταντέλια.

“Πιστεύω ότι χάρηκα λίγο παραπάνω από τον Κωνσταντέλια για το γεγονός ότι έπαιξε γιατί ξέρω πώς είναι η πρώτη σου συμμετοχή, όλοι το περάσαμε εδώ, όλοι το ζήσαμε. Ήταν ωραία στιγμή, χάρηκα πολύ και εγώ. Φαινόταν πως είχε προσμονή για να παίξει. Παραλίγο να βάλει και γκολ, δυστυχώς δεν έβαλε, είμαι όμως σίγουρος ότι στο μέλλον θα βάλει πολλά γκολ γιατί είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά στην πρώτη φορά, το πρώτο μούδιασμα από όταν θυμάμαι ήταν όταν τραγουδούσαμε τον εθνικό ύμνο, υπάρχει αυτή η ανατριχίλα, καταλαβαίνεις ότι αγωνίζεσαι για ένα ολόκληρο κράτος, για το έθνος σου. Υπάρχει μία έξτρα δύναμη που βγαίνει από μέσα σου και μπαίνεις μέσα με χίλια. Για τον Γιάννη (σ.σ. Κωνσταντέλια) ένιωσα χαρά, ήθελα να τον αγκαλιάσω, ήθελα να τον φιλήσω. Τον αγκάλιασα στην αλλαγή και του είπα “μπες μέσα και κάνε αυτό που ξέρεις”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο άσος της Χαλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις