Αθλητικά

«Κοντά στον Άρη ο Ραζβάν Μάριν» γράφει ο Ντι Μάρτζιο

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, ειδικός στις μετεγγραφές, αναφέρεται στον Άρη και την περίπτωση του 29χρονου χαφ

Πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Άρη φαίνεται πως βρίσκεται ο Ραζβάν Μάριν, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο Ραζβάν Μαρίν μέτρησε 33 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ με την Κάλιαρι τη σεζόν 2024/25 στη Serie A, ενώ είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ρουμανίας. Σε περίπτωση που ο Άρης καταφέρει να τον κάνει δικό του, θα μιλάμε για μια σημαντική μετεγγραφική κίνηση.

Ιταλικά δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ανέφεραν πως για τον 29χρονο χαφ είχε ενδιαφερθεί και ο ΠΑΟΚ, ενώ το όνομά του έχει συνδεθεί και με την Ουντινέζε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα