Αθλητικά

Κώστας Τσιμίκας και Μοχάμεντ Σαλάχ είχαν βραδινή έξοδο στη Βαρκελώνη

Οι παίκτες της Λίβερπουλ είχαν διήμερο ρεπό και κάποιοι από αυτούς -μεταξύ τους ο Κώστας Τσιμίκας και ο Μοχάμεντ Σαλάχ– δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν ένα… ταξιδάκι και να “νυχτοπερπατήσουν” στη Βαρκελώνη.

Με ανάρτησή του, ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποκάλυψε ότι βρέθηκε στη Βαρκελώνη μαζί με τους Κώστα Τσιμίκα, Ρις Γουίλιαμς, Τζόρνταν Χέντερσον, Χάρβεϊ Έλιοτ, Λουίς Ντίαζ, Φαμπίνιο και Άντριαν.

Σαλάχ και Τσιμίκας έχουν δημιουργήσει μια καλή φιλία και εμφανίστηκαν να περπατούν δίπλα δίπλα στους δρόμους της ισπανικής πόλης.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mohamed Salah (@mosalah)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Αριστοτέλης Μυστακίδης για την κατασκευή της νέας Τούμπας: «Χαρά και τιμή μου ν’ αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το σπίτι που του αξίζει»
“Είναι χαρά μου και τιμή μου να πραγματοποιήσω το κοινό μας όραμα για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το σπίτι που του αξίζει” αναφέρεται χαρακτηριστικά
Το γήπεδο της Τούμπας (ΦΩΤΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ 1