Αθλητικά

Κύπελλο Ισπανίας: Προκρίθηκε στον τελικό η Ρεάλ Μπέτις με γκολ στις καθυστερήσεις

Η Ρεάλ Μπέτις έκανε τα εύκολα δύσκολα στο δεύτερο ημιτελικό με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, αλλά πήρε τελικά την ισοπαλία με 1-1 και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, χάρη στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς.

Οι Σεβιγιάνοι “πάγωσαν” στο 80′ όταν ο Μπεμπέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά όταν όλα έδειχναν παράταση, ο Ιγκλέσιας πέτυχε ένα “χρυσό” γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση.

Η Ρεάλ Μπέτις θα έχει έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο του Copa del Rey στον τελικό κόντρα στη Βαλένθια, η οποία είχε εξασφαλίσει από χθες (02/03) το δικό της “εισιτήριο” για το ματς του τροπαίου.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Το Ευρωμπάσκετ Γυναικών στην ΕΡΤ
Η Εθνική Γυναικών δίνει το «παρών» στη διοργάνωση, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται στο ΣΕΦ απέναντι στις Γαλλία, Τουρκία και Ελβετία, με στόχο μια δυναμική παρουσία και πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ