Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κύπελλο: Ο αέρας το… έφερε ισοπαλία! Χωρίς γκολ έμειναν Ξάνθη κι ΟΦΗ

Κύπελλο: Ο αέρας το… έφερε ισοπαλία! Χωρίς γκολ έμειναν Ξάνθη κι ΟΦΗ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Ξάνθη κι ο ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στα Πηγάδια για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο πολύ δυνατός αέρας δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Ξάνθη και ΟΦΗ στα Πηγάδια, σε αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο δυνατός αέρας δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με τους Κρητικούς να είναι ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 38′, όταν ο Αραβίδης έκανε την προβολή κι ο Φλίσκας έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στο δεύτερο μέρος, οι Ακρίτες ήταν καλύτεροι. Στο 55′ άλλαξαν οι ρόλοι, με τον Αραβίδη να διώχνει πάνω στην γραμμή κεφαλιά του Φλίσκα.

Οι συνθέσεις

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο, Θυμιάνης, Κίκε (65΄ Σαρπόνγκ), Φλίσκας, Σουλεϊμάν (75΄ Γέντρισεκ), Μελιόπουλος (58΄ Κοβάσεβιτς)
ΟΦΗ: Σωτηρίου, Νάστος, Ντίνας (84΄ Πλατέλλας), Αραβίδης (70΄ Βουό), Μιχόγεβιτς, Σασί, Μεγιάδο (62΄ Παπαστεριανός), Κοροβέσης, Μπολάκης, Νέιρα, Ποτουρίδης

Για τον τέταρτο όμιλο, ο Αήττητος αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον Εργοτέλη στα Σπάτα. Η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε στο 42΄ με τον Καπνίδη, που εκμεταλλεύθηκε ασταθή απόκρουση του Κοκκαλά σε σουτ του Ιατρούδη, αλλά οι γηπεδούχοι (νεοφώτιστοι στη Football League) ισοφάρισαν στο 80΄ με σέντρα-σουτ του Γροντή, που ευνοήθηκε από τον αέρα.

Οι συνθέσεις

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κοκκαλάς, Μουστάκης, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Χαντί (60΄ Χατζηιωαννίδης), Ηρακλής, Κασνέτση (67΄ Σπυρόπουλος), Ματσούκας (84΄ Σταματάκης), Γροντής, Μαρουκάκης
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης (73΄ Κοζορώνης), Ιατρούδης, Καπνίδης (85΄ Ροβίθης), Έφορντ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις