Κυριακή, 16 Ιουν.
26oC Αθήνα

Λαμία: Τέλος ο Λεωνίδας Βόκολος από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου

Λαμία: Τέλος ο Λεωνίδας Βόκολος από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Λαμία με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως ο Λεωνίδας Βοκολος αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, μετά από ενάμισι χρόνο παρουσίας στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Λαμίας, με τις δυο πλευρές να επισημοποιούν το διαζύγιο τους. 

Εδώ και καιρό είχαν ακουστεί φήμες για αποχώρηση του έμπειρου τεχνικού από την ομάδα της Φθιώτιδας, κάτι που επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, λίγες ώρες μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Η ανακοίνωση της Λαμίας

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Λεωνίδα Βόκολο. Ο κ. Βόκολος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μας στις 14 Φεβρουαρίου του 2023 σε μία δύσκολη αγωνιστική χρονιά και κατάφερε να την οδηγήσει στη σωτηρία και την παραμονή στη Stoiximan Super League.

Στην φετινή σεζόν η πορεία της ομάδας μας ήταν η καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου, αφού τερμάτισε στην έκτη θέση στην κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος και συμμετείχε για πρώτη φορά στα playoffs. Συνολικά μέτρησε 50 επίσημους αγώνες στον πάγκο της ομάδας μας σημειώνοντας 13 νίκες, 14 ισοπαλίες και 23 ήττες.

Τον ευχαριστούμε θερμά για όλη τη προσπάθεια που κατέβαλε όλον αυτόν τον καιρό με την εργατικότητα και την αφοσίωση του, τόσο για την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας την προηγούμενη σεζόν, όσο και για την τρέχουσα ονειρική χρονιά που βρέθηκε στην καλύτερη βαθμολογικά θέση στην ιστορία της.

Του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες προσωπικές και επαγγελματικές!

Coach ευχαριστούμε! Εις το επανιδείν!».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις