Δευτέρα, 17 Ιουν.
33oC Αθήνα

Λιντς – Σαουθάμπτον 0-1: Νίκησε με Άρμστρονγκ στο Γουέμπλεϊ και πήρε το τρίτο «εισιτήριο» ανόδου στην Premier League!

Λιντς – Σαουθάμπτον 0-1: Νίκησε με Άρμστρονγκ στο Γουέμπλεϊ και πήρε το τρίτο «εισιτήριο» ανόδου στην Premier League!
Reuters

Λιντς και Σαουθάμπτον έδωσαν μεγάλη «μάχη» στον τελικό των πλέι οφ της Championship, με τη δεύτερη να παίρνει τη νίκη (0-1) στο Γουέμπλεϊ και να ακολουθεί τις Λέστερ και Ίπσουιτς στην Premier League, παίρνοντας και τις 200 εκατ. λίρες της ανόδου. Δοκάρι για τους ηττημένους στο 84′. Η μεγάλη επέμβαση του ΜακΚάρθι στο 90+5′ “έκοψε” την ισοφάριση. Ο Άρμστρονγκ το γκολ του προβιβασμού!

Το ματς διεξήχθη στο Γουέμπλεϊ, παρουσία 85 χιλιάδων θεατών (!), και οι «άγιοι» της Σάουθάμπτον πήραν τη μεγάλη νίκη με το γκολ του πρώτου σκόρερ τους, Ανταμ Αρμστρονγκ, στο 24ο λεπτό του αγώνα με τη Λιντς.

Να σημειωθεί πως και οι δύο ιστορικές ομάδες της Αγγλίας υποβιβάστηκαν την περασμένη σεζόν και σήμερα η Σαουθάμπτον εξασφάλισε το «εισιτήριο» της επιστροφής μετά την επικράτησή της στον τελικό των 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι συνθέσεις στο Λιντς – Σαουθάμπτον

Λιντς: Μεσλιέ, Γκρέι, Ρόντον, Αμπαντού, Φίρπο (83′ Τζόσεφ), Καμαρά (73′ Ρόμπερτς), Γκρούεφ, Νιόντο (66′ Τζέιμς), Ρούτερ, Σάμερβιλ (74′ Άντονι), Πιρόε

Σαουθάμπτον: Μακάρθι, Γουόκερ-Πίτερς, Χάργουντ-Μπέλις, Μπέντναρεκ, Στίβενς, Αρίμπο, Ντάουνς, Σμόλμπον, Μπρουκς (35′ Εντόζι (83′ Μάνινγκ), Άρμστρονγκ, Φρέιζερ (70′ Άνταμς)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις