Η Μαρία Σάκκαρη ξεκινάει την προσπάθεια της στο τουρνουά του Βερολίνου από τα προκριματικά.
Η Ρεμπέκα Μασαρόβα θα είναι η πρώτη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στα προκριματικά του Berlin Tennis Open. Ο αγώνας της Ελληνίδας τενίστριας με την No 114 της παγκόσμιας κατάταξης, που εκπροσωπεί πλέον την Ελβετία, έχει προγραμματιστεί γαι αύριο, Σάββατο (14/6).
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όποια εκ των δύο προκριθεί στον δεύτερο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, θα βρει στον δρόμο της την Κυριακή (15/6) τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην επικεφαλής του ταμπλό Άνα Καλίνσκαγια και την Έλα Σάιντελ.
Το head to head της Σάκκαρη με τη Μασαρόβα είναι 1-1, με την Ελληνίδα να έχει επικρατήσει στα τρία σετ στη φάση των «32» της Μαδρίτης το 2023 και να γνωρίζει οδυνηρή ήττα (2-0) λίγους μήνες μετά στον πρώτο γύρο του US Open.
Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό ξεκινούν τη Δευτέρα (16/6), με τη Σάκκαρη να χρειάζεται δύο νίκες για να φτάσει έως εκεί.