Αθλητικά

Μάριος Ηλιόπουλος: Παρουσία έκπληξη από τον πρόεδρο της ΑΕΚ στην Περιφέρεια Κρήτης

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, βρέθηκε την Τρίτη (06.05.2025) στο Ηράκλειο και επισκέφτηκε την Περιφέρεια Κρήτης και τον Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος εκείνη την ώρα είχε συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, υποδέχθηκε με μια θερμή αγκαλιά τον Μάριο Ηλιόπουλο, ενώ ακολούθησε φιλική συνομιλία ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Ευρωπαίο Επίτροπο, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από όσους βρίσκονταν παρόντες!

ILIPOYLOS TZITZIKOSTAS
ΦΩΤΟ neakriti.gr
ILIPOYLOS TZITZIKOSTAS
ΦΩΤΟ neakriti.gr
ILIPOYLOS TZITZIKOSTAS
ΦΩΤΟ neakriti.gr

Στο περιθώριο της παρουσίας του στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, ο Μάριος Ηλιόπουλος απάντησε -ως ιδιοκτήτης της Seajets- σε ερώτηση για τη μεταφορά των φίλων του ΟΦΗ στην Αθήνα, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ τόνισε πως «… σίγουρα θα γίνουν κάποιες σοβαρές αλλαγές σε παίκτες και σε ότι άλλο απαιτείται ώστε η ΑΕΚ να είναι πρωταγωνίστρια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα