Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Ματς… φωτιά στο Αγρίνιο – Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (17:15)

Ματς… φωτιά στο Αγρίνιο – Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (17:15)

Με την πλάτη στον τοίχο, καθώς βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ που καλείται να ξεπεράσει την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, ωστόσο ακόμα βρίσκεται στην τελευταία τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Η αναμέντρηση με τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζεται σαν τελικός στο Αγρίνιο και το γήπεδο αναμένεται γεμάτο.

Σχετικά με την ενδεκάδα των γηπεδούχων, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τσενάμο. Δεξιά στην άμυνα ο Σιόντης, αριστερά ο Γκόλιας και οι Αναστασιάδης, Ντολεζάι στο κέντρο της άμυνας. Οι Μητρόπουλος και Ρότσα θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Θεοδωρίδης. Οι Καμαρά και Άντι θα είναι στα άκρα και ο Χαριστέας στην επίθεση.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο “δικέφαλος του βορρά” θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να εκμεταλλευτεί το ντέρμπι των “αιώνιων” μειώνοντας την διαφορά, κάτι που του χρειάζεται ενόψει πλέι-οφ.

Ο Μπόλονι δεν έχει στην διάθεση του, τους Ίβιτς, Έτο, Κατσικά και Κρέσιτς, ενώ επιστρέφουν οι Σνάουτσνερ και Μαλεζάς.

Στην ενδεκάδα τερματοφύλακας θα είναι ο Χαλκιάς, δεξιά στην άμυνα ο Αποστολόπουλος, αριστερά ο Λίνο, στόπερ οι Τσιρίλο, Μαλεζάς, αμυντικά χαφ οι Γκαρσία, Λάζαρ, πιο μπροστά ο Φωτάκης, στα άκρα οι Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε