Αθλητικά

Με απώλεια… η Ντόρτμουντ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Απώλειες... έχουν οι γερμανικές ομάδες που κοντράρονται με ελληνικές στα κύπελλα Ευρώπης. Μετά τον Ρόμπεν, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό για το Champions League, και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, αντίπαλος του ΠΑΟΚ "λαβώθηκε".

Θα αντιμετωπίσει τον “Δικέφαλο Αετό” χωρίς τον Έρικ Ντούρμ στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο 23χρονος αμυντικός της Γερμανικής ομάδας υπεβλήθη σε επέμβαση στο γόνατο, η οποία τον υποχρεωνεί να μείνει  εκτός δράσης για τις επόμενες έξι εβδομάδες.

Συνεπώς, την 1η Οκτωβρίου ο παίκτης δεν θα δώσει το “παρών” στην Τούμπα. Βέβαια, ο Τόμας Τούχελ υπολόγιζε ως αναπληρωματικό τον παίκτη του, αφού βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Μάρσελ Σμέλτσερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ 1-1: Γκέλα για τους «μερένγκες» στο ντεμπούτο του Τσάμπι Αλόνσο, με χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις
Το ντεμπούτο του Ισπανού προπονητή στον πάγκο της "βασίλισσας", δεν συνοδεύτηκε με νίκη στην πρεμιέρα της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσάμπι Αλόνσο (ΦΩΤΟ REUTERS