Αθλητικά

“Με λίγο τύχη, θα μπορούσαμε πιο ψηλά!”

Ο πρωταγωνιστής της Εθνικής Εφήβων, Γιώργος Διαμαντάκος, μιλάει στο gazzetta για το Eurobasket της Λετονίας, την... άσχημη στιγμή κόντρα στη Ρωσία αλλά και τα όσα έχει ζήσει στον Παναθηναϊκό

 Αναμφίβολα πρόκειται για τον παίκτη που έχει ξεχωρίσει από την Εθνική Εφήβων. Ο Γιώργος Διαμαντάκος με 18,4 πόντους και 11 ριμπάουντ κατά μέσο όρο βρίσκεται δεύτερος στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ και κορυφαίους ριμπάουντερ του Eurobasket της Λετονίας.

Το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου κατάφερε να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία και ο Γιώργος Διαμαντάκος είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής των 5 συνεχόμενων νικών που μετρά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με αποκορύφωμα τους 33 πόντους, με τους οποίους… φόρτωσε το καλάθι της Ρωσίας και τα 15 «σκουπίδια» που κατέβασε στο ίδιο ματς.

Ο σέντερ (2,12μ.) του Παναθηναϊκού μιλάει στο gazzetta.gr για την πορεία της Εθνικής Εφήβων αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Περισσότερα στο gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα