Αθλητικά

Με Μανιάτη στην Ριζούπολη ο Ολυμπιακός

Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη την 1η Δεκεμβρίου, ο Γιάννης Μανιάτης επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού για επίσημο ματς.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εκτός έμειναν οι Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Εντινγκά και Γιαταμπαρέ που προφυλάχθηκαν με συντηρητικό πρόγραμμα και φυσικά ο τραυματίας Μήτρογλου.

Η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Τόρες, Βάις.

Μίτσελ: Παίζουμε πολύ καλά αλλά το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα