Αθλητικά

Με Πουλίδο στο Μουντιάλ το Μεξικό

Ο Άλαν Πουλίδο που βρίσκεται μια “ανάσα” από τον Ολυμπιακό συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Μεξικό για το Μουντιάλ από τον Μιγκέλ Ερέρα.

Το Μεξικό βρίσκεται στον πρώτο όμιλο και θα αναμετρηθεί με Βραζιλία, Κροατία και Καμερούν. 

Αναλυτικά η αποστολή: 

Τερματοφύλακες: Οτσόα (Αζαξιό), Κορόνα (Κρουζ Αζούλ), Ταλαβέρα (Τολούκα). 

Αμυντικοί: Αγκιλάρ (Αμέρικα), Λαγιούν (Αμέρικα), Ρέγες (Άτλας), Μάρκες (Λεόν), Αγιάλα (Τίγκρες), Μορένο (Εσπανιόλ), Σαλσίδο (Τίγκρες), Γουαρδάδο (Λεβερκούζεν). 

Μέσοι: Μεντίνα (Αμέρικα), Βάσκες (Λεόν), Μπρισουέλα (Τολούκα), Μόντες (Λεόν), Πένια (Λεόν), Φαμπιάν (Κρουζ Αζούλ), Ερέρα (Πόρτο). 

Επιθετικοί: Χιμένες (Αμέρικα), Πουλίδο (Τίγκρες), Ερνάντες (Μαν. Γιουνάιτεντ), Ντος Σάντος (Βιγιαρεάλ), Περάλτα (Σάντος Λαγκούνα). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα