Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μίλτος Τεντόγλου: Ερωτευμένος με νεαρή αθλητικογράφο – Η εκπληκτική δήλωση που της είχε κάνει

Μίλτος Τεντόγλου: Ερωτευμένος με νεαρή αθλητικογράφο – Η εκπληκτική δήλωση που της είχε κάνει
Reuters

Ο Μίλτος Τεντόγλου φαίνεται πως διανύει μια πολύ καλή περίοδο τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Real News” ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ζευγάρι αυτή την περίοδο με την Πηνελόπη Γκιώνη. Η νεαρή αθλητικογράφος καλύπτει τα αθλήματα του στίβου, γεγονός που βοήθησε στο να ξεκινήσει η γνωριμία της με τον Έλληνα χρυσό Ολυμπιονίκη.

Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι, η Πηνελόπη Γκιώνη κάλυψε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για λογαριασμό της ιστοσελίδας, στην οποία εργαζόταν εκείνη την περίοδο. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Μίλτος Τεντόγλου της είχε κάνει τη… γνωστή πλέον δήλωση του “Τι έκανα; Τι έκανα; Πήγα στο τελευταίο άλμα και τους το έκλεψα”.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, μετά το τέλος των Αγώνων, η γνωριμία της με τον 26χρονο Μίλτο Τεντόγλου εξελίχθηκε κι έτσι προέκυψε η σχέση τους..

Μάλιστα, όπως τονίζεται, η κατανόηση των απαιτήσεων που έχει ένας αθλητής του επιπέδου του από την πλευρά της, λειτούργησε θετικά ώστε να έρθουν πιο κοντά. Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Πηνελόπη Γκιώνη έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση στη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του ΣΕΓΑΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις