Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μίλτος Τεντόγλου: «Παραλήρημα» στο twitter για το άλμα στα 8,41 – «Είναι έγκυρο ή να το πηδήξει και με γόβες;»

Μίλτος Τεντόγλου: «Παραλήρημα» στο twitter για το άλμα στα 8,41 – «Είναι έγκυρο ή να το πηδήξει και με γόβες;»

Για μια ακόμα φορά ο Μίλτος Τεντόγλου γνωρίζει την αποθέωση για την εκπληκτική του επίδοση, μετά το άλμα στα 8,41 μέτρα στο μίτινγκ στο Λιεβέν.

Οι χρήστες του twitter «παραληρούν» για τον Μίλτο Τεντόγλου και το άλμα του, με το όνομά του να φτάνει ακόμα και πρώτο στα trends.

Τα σχόλια έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με την ακύρωση του άλματός του στα 8,40 μέτρα στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο Τορούν από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, επειδή έκρινε ακατάλληλα τα παπούτσια του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου φρόντισε ωστόσο γρήγορα να δώσει την αποστομωτική του απάντηση κάνοντας ακόμα μεγαλύτερο άλμα, κάτι που… σχολιάστηκε δεόντως από τους χρήστες του twitter.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο χρήστη: «Ψιτ εκεί παγκόσμια ομοσπονδία πώς σε λένε! Το 8.41 είναι έγκυρο ή να το πηδήξει και με γόβες;».

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις

Υπενθυμίζεται πως ο Τεντόγλου έκανε πριν από λίγες ημέρες την κορυφαία φετινή επίδοση του κόσμου (8.40μ.) αλλά την είδε να ακυρώνεται λόγω… παπουτσιών!

Η απόφαση της World Athletics, στηρίχτηκε στο σκεπτικό πως τα παπούτσια που φορούσε ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, απαγορεύονται σε αγώνες άλματος εις μήκος. Συγκεκριμένα, ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι φορούσε την έκδοση “Black Panther” των ειδικά σχεδιασμένων για άλμα εις μήκος παπουτσιών της Adidas, η οποία μάλιστα, τα κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό ζευγαριών (limited edition).

Σύμφωνα με τη World Athletics, το μοντέλο αυτό απαγορεύεται να χρησιμοποιείται σε αγώνες άλματος εις μήκος. Όμως, κανείς δεν είχε ελέγξει τα παπούτσια του Τεντόγλου πριν εκκινήσει τις προσπάθειές του στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο Τορούν.

Στο μίτινγκ στο Λιεβέν όμως, ο Μίλτος Τεντόγλου… έκλεισε στόματα με ιδανικό τρόπο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις