Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Μπάγερν Μονάχου: Η συγγνώμη του Τόμας Μίλερ προς τους οπαδούς για τη συμπεριφορά των παικτών της ομάδας

Μπάγερν Μονάχου: Η συγγνώμη του Τόμας Μίλερ προς τους οπαδούς για τη συμπεριφορά των παικτών της ομάδας
ΑΠΕ

Η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε σοκαριστικό αποκλεισμό στη φάση των «32» του Κυπέλλου Γερμανίας από την Ζααρμπρίκεν της… 3ης κατηγορίας (2-1) και ο Τόμα Μίλερ έδωσε μια “συγγνώμη” στους φίλους των Βαυαρών, μετά τον αγώνα.

Μια ημέρα μετά τον αποκλεισμό της κατόχου του Κυπέλλου Γερμανίας, Λειψίας, ήρθε ένα νέο “σοκ” στο DFB-Pokal, με την Ζααρμπρίγκεν να “πετάει” από το θεσμό την Μπάγερν Μονάχου. Ο Τόμας Μίλερ ζήτησε “συγγνώμη” από τους οπαδούς των Βαυαρών. για το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες δεν πήγαν προς το μέρος τους μετά την ήττα.

Μόνο οι Μίλερ, Κίμιχ, Σανέ, Τελ και Σαρ πήγαν προς το μέρος των οπαδών της Μπάγερν Μονάχου, για να πουν ένα “ευχαριστώ” για την στήριξη που προσέφεραν στην ομάδα.

“Μία βαριά ήττα για εμάς σήμερα. Είναι δύσκολο να το καταπιείς και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς του Σαββάτου τώρα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στους οπαδούς μας για την συμπεριφορά της ομάδας μετά το παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να σας δείξουμε σεβασμό. Ίσως το Klassiker να είναι το κατάλληλο ματς για να επανορθώσουμε” ανέφερε με ανάρτησή του στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomas Müller (@esmuellert)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις