Αθλητικά

Μπάγερν: Noκ άουτ για ένα μήνα ο Λεβαντόφσκι!

Άσχημα μαντάτα για τη Μπάγερν Μονάχου καθώς ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τη φετινή σεζόν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, τραυματίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τσέλσι για τη φάση των “16” του Champions League και η Μπάγερν αναμένεται να στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του για ένα μήνα.

Συγκεκριμένα ο Πολωνός “μπόμπερ” χτύπησε στο γόνατο και υπέστη κάταγμα στην κνήμη. Θα μείνει σε ακινησία για δέκα μέρες και κατόπιν θα αρχίσει αποθεραπεία, με το διάστημα απουσίας του από τα γήπεδα να υπολογίζεται σε τέσσερις εβδομάδες.  Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λεβαντόφσκι σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος έχει πετύχει μέχρι τώρα 39 τέρματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χίλσμπορο: 97 θύματα ζητούν δικαίωση – Στο φως οι ευθύνες όσων συγκάλυψαν τη μεγαλύτερη αθλητική τραγωδία της Βρετανίας
Στις 15 Απριλίου 1989, στη διάρκεια του ημιτελικού Λίβερπουλ - Νότιγχαμ Φόρεστ για το Κύπελλο Αγγλίας, 96 φίλαθλοι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου και 766 τραυματίστηκαν - Ένα ακόμα άτομο πέθανε αργότερα και θεωρείται το 97ο θύμα
Κόσμος δίνει τις πρώτες βοήθειες στους φιλάθλους στο Χίλσμπορο όπου γράφτηκε η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Λίβερπουλ
6