Αθλητικά

Νέμεθ: Ο,τι πεί η Λίβερπουλ

Ο 20χρονος επιθετικός δήλωσε ότι η παραμονή του στην ΑΕΚ δεν εξαρτάται από τον ίδιο, αλλά από τον αγγλικό σύλλογο.

“Η ΑΕΚ θέλει να με κρατήσει για άλλον ένα χρόνο, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν εξαρτάται από εμένα. Η Λίβερπουλ θα αποφασίσει που και πότε θα ξεκινήσω προετοιμασία”, έγραψε στο προσωπικό του blog, ο Ούγγρος. Αυτή τη στιγμή, απέχω απ’ όσα αφορούν στο μέλλον μου, καθώς αυτό που προέχει είναι το παρόν”, συμπλήρωσε.

Την επόμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ των “κιτρινόμαυρων”, Σταύρος Αδαμίδης αναμένεται να έχει επικοινωνία με τους “κόκκινους”, στους οποίους ανήκουν τα δικαιώματα του Κρίστιαν Νέμεθ, για να ζητήσει ανανέωση του δανεισμού του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ελλάδα – Ισπανία 9-11: Αποκλεισμός «σοκ» για την Εθνική πόλο ανδρών με ισοφάριση σε «νεκρό χρόνο» και ήττα στα πέναλτι
Μόνο respect για την γαλανόλευκη του Θοδωρή Βλάχου, μετά την κατάθεση ψυχής που έκανε κόντρα στην Ισπανία - θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου
(ΦΩΤΟ REUTERS 11