Αθλητικά

Ο Αντσελότι ξεπέρασε τον Φέργκιουσον σε συμμετοχές στο Champions League

Ο Κάρλο Αντσελότι έφτασε τις 191 συμμετοχές στο Champions League, ξεπερνώντας τον θρυλικό Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τον Ιταλό να βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση.

Ο Αντσελότι στην αποψινή (17/05) αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, για τα ημιτελικά του Champions League, κατέρριψε ένα «στοιχειωμένο» ρεκόρ που κατείχε για πάρα πολλά χρόνια ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο 63χρονος Ιταλός, που είναι και ο προπονητής με τις περισσότερες κατακτήσεις (2003, 2007 με την Μίλαν, 2014, 2022 με την Ρεάλ) στο θεσμό, πλέον κατέχει και την πρωτιά στη λίστα με τα περισσότερα παιχνίδια. Μάλιστα ο ίδιος θα έχει την ευκαιρία το ρεκόρ του να το μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα