Νέα “απώλεια” για το Hellenic Championship, το πρώτο ATP 250 τουρνουά τένις που θα γίνει στην Αθήνα μετά από 31 χρόνια. Ο Γίρι Λεχέτσκα απέσυρε τη συμμετοχή του και έγινε ο 7ος τενίστας που το κάνει, μετά τους Ζοάο Φονσέκα, Γιάκουμπ Μένσικ, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, Σεμπάστιαν Μπάε, Φαμπιάν Μαροσάν και Καμίλο Ούγκο Καραμπέλι.
Ο 23χρονος Τσέχος (Νο.18 στον κόσμο αποφάσισε να μην αγωνιστεί σε άλλο τουρνουά για τη φετινή σεζόν και να αφοσιωθεί στην τελική φάση του Davis Cup, όπως έκανε και ο Μένσικ. Ο Γίρι Λεχέτσκα θα ήταν το νο3 του ταμπλό στο Hellenic Championship. Τη θέση του στο κυρίως ταμπλό παίρνει ο Βρετανός Τζέικομπ Φέρνλι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στη λίστα συμμετοχής παραμένoυν οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Καρέν Χατσάνοφ και Στέφανος Τσιτσιπάς, με τη συμμετοχή του τελευταίου να θεωρείται αμφίβολη, μέχρι την τελευταία στιγμή. Wild card για τη διοργάνωση, θυμίζουμε, έχουν πάρει οι Σταν Βαβρίνκα και Στέφανος Σακελλαρίδης.
Athens update:
— Entry List Updates (@EntryLists) October 31, 2025
OUT: Lehecka
IN: Fearnley
Next: de Jong
Οι φίλοι του τένις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από την Κυριακή 2 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 8 Νοεμβρίου το τουρνουά του Men’s Professional Tennis ATP Tour, Vanda Pharmaceuticals Hellenic Championship ATP 250 που θα διεξαχθεί στο διαμορφωμένο ΟΑΚΑ. Αύριο (01.11.2025) ξεκινούν τα προκριματικά του τουρνουά.
 
                    
             
     
     
     
     
     
     
    