Αθλητικά

Ο Γκασόλ έβαλε “φωτιά” για Μπαρτσελόνα και Euroleague

Ο Πάου Γκασόλ φαίνεται ότι έχει ακόμη στο μυαλό του την επιστροφή στην Ευρώπη για τη Μπαρτσελόνα και “φούντωσε” τα σενάρια ενόψει της νέα σεζόν.

Στα 39 του χρόνια και έχοντας γράψει ιστορία στο NBA, αλλά και με την Εθνική Ομάδα της Ισπανίας, ο Γκασόλ χαρακτήρισε ελκυστική την ιδέα να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, από την οποία και ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Ισπανός σούπερ σταρ μίλησε για το γεγονός στο #NBATogether και έβαλε “φωτιά” στους οπαδούς των “μπλαουγκράνα”, οι οποίοι ευελπιστούν πια να δουν έναν θρύλο του αθλήματος στην προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή της Euroleague.

Η δήλωση του Γκασόλ για την Μπαρτσελόνα

«Είναι μια ελκυστική, ενδιαφέρουσα ιδέα. Από όταν έφυγα από την Βαρκελώνη για να πάω στο Μέμφις, πάντα υπήρχε στο μυαλό μου. Πάντα ένιωθα ότι κάθε χρονιά που παίζω στο ΝΒΑ έκανε όλο και πιο δύσκολη την επιστροφή μου. Ο Μαρκ μίλησε για την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στη Χιρόνα, γατί σημαίνει για εκείνον όσα σημαίνει η Μπαρτσελόνα για μένα. Θα δούμε, ίσως γίνει, ίσως όχι. Έχει το ενδιαφέρον του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Η βαθμολογία της Super League: Ο ΠΑΟΚ προσπέρασε τον Ολυμπιακό και άφησε μόνη πρώτη την ΑΕΚ – Φάσεις και γκολ της 6ης αγωνιστικής
Ανακατατάξεις στη βαθμολογία της Super League, με το πρωτάθλημα να οδηγείται σε αγωνιστική διακοπή μιας εβδομάδας και να επιστρέφει με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Άρης - Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ Eurokinissi