Αθλητικά

Ο Ηρακλής έριξε… πόρτα στον Παναθηναϊκό για Βέλλιο!

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να αποκτήσει τον Απόστολο Βέλλιο, καταθέτοντας πρόταση στον Ηρακλή για να τον κάνει δικό του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Goal”, οι “πράσινοι” χτύπησαν… την πόρτα του Ηρακλή πριν από δέκα μέρες περίπου και κατέθεσαν πρόταση για την απόκτηση του Βέλλιου, η οποία ήταν κοντά στις 650.000 ευρώ, συν ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Οι Θεσσαλονικείς απάντησαν αρνητικά, ωστόσο δεν έκλεισαν οριστικά την πόρτα του Παναθηναϊκού. Το αντίθετο, μάλιστα! Οι δύο ομάδες συμφώνησαν να συζητήσουν ξανά για την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, δηλαδή μετά την Κυριακή (17/4).

Ο Απόστολος Βέλλιος είναι στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Super League, έχοντας πετύχει έντεκα γκολ, αγωνίστηκε πρόσφατα με την εθνική ομάδα, όντας τη δεδομένη στιγμή ένας από τους καλύτερους Έλληνες επιθετικούς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι υποδέχθηκαν την Εθνική πόλο Γυναικών στο Μέγαρο Μαξίμου: Θα μου μείνει το πώς τραγουδούσατε τον εθνικό ύμνο
«Κρατώ όχι μόνο τις εμφανίσεις και το γκολ της τελευταίας στιγμής και όλο αυτό που είδαμε μέσα στην πισίνα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Η Εθνική πόλο Γυναικών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη 7