Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο Κολοσσός καταθέτει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (video)

Ο Κολοσσός καταθέτει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (video)

Ο Κολοσσός Ρόδου φαίνεται ότι είναι έτοιμος να καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, διαμαρτυρόμενος για όσα έγιναν στα τελευταία επτά δευτερόλεπτα του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το “διπλό” (84-85) από την έδρα του Κολοσσού, με τον Τέρνερ να υπογράφει με τρίποντο την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του μετά από 2,5 χρόνια.

Ωστόσο, η αναμέτρηση έχει και τρίτο ημίχρονο κι αυτό γιατί οι Ροδίτες σκέφτονται να καταθέσουν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, διαμαρτυρόμενοι για την τελευταία επίθεση του ΠΑΟΚ

Οι Ροδίτες διαμαρτύρονται για λανθασμένη επαναφορά του Γκρίφιν.Οι Ροδίτες θεωρούν ότι η μπάλα βρήκε εκτός παρκέ πριν φτάσει στον Τέρνερ, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο καλάθι. Επιπρόσθετα, στην Ρόδο φωνάζουν ότι ήταν δίποντο και όχι τρίποντο το σουτ του Αμερικανού.

Ο Κολοσσός, όπως όλα δείχνουν, θα καταθέσει ένσταση, πατώντας και σε όσα έγιναν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, όπου ο αθλητικός δικαστής δικαίωσε τον Δικέφαλο του Βορρά, παίρνοντας την απόφαση να επαναληφθεί το παιχνίδι.

Αυτή η απόφαση έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, καθώς πλέον δίνει δίνει δικαίωμα στις ομάδες να υπολογίζουν στο ενδεχόμενο της ένστασης.

Nα σημειωθεί ότι το φύλλο αγώνα έκλεισε χωρίς ένσταση, αλλά οι άνθρωποι του Κολοσσού αναφέρουν πως έχουν δικαίωμα να πράξουν κάτι τέτοιο εντός 48 ωρών με βάση την προκήρυξη, ενώ δεν θα ζητηθεί επανάληψη του αγώνα.

Οι Ροδίτες θα ζητήσουν να παίξουν τα τελευταία 7″ με κατοχή της ομάδας τους.

<

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις