Αθλητικά

Ο Ματίας Λεσόρ δεν θα αγωνιστεί στους τελικούς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού θα χάσει τη σειρά των τελικών της GBL

Οριστικά χωρίς τον Ματίας Λεσόρ θα αναμετρηθεί ο Παναθηναϊκό κόντρα στον Ολυμπιακό στους τελικούς της Greek Basketball League.

Η εφετινή αγωνιστική δράση του Ματίας Λεσόρ ολοκληρώθηκε με την επιστροφή του στο Final Four του Άμπου Ντάμπι, καθώς ο Εργκίν Αταμάν άφησε τον Γάλλο σέντερ εκτός επτάδας των ξένων του Παναθηναϊκού, ενόψει των τελικών της Greek Basketball League, απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Τούρκος τεχνικός, σε συνεργασία με το επιτελείο του, αποφάσισαν να μην καταπονήσουν περισσότερο τον Λεσόρ, όπερ σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα πορευθεί στις μάχες για την υπεράσπιση του τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδας με την γνωστή επτάδα ξένων.

Η επτάδα ξένων του Παναθηναϊκού: Λορέντζο Μπράουν, Τζέριαν Γκραντ, Κέντριν Καν, Τσέντι Όσμαν, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Γουένιεν Γκέιμπριελ, Ομέρ Γιούρτσεβεν, με έναν από τους παραπάνω να μένει εκτός δωδεκάδας στους τελικούς. Δεν υπολογίζονται επίσης οι Μάριους Γκριγκόνις και Τιμπόρ Πλάις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα