Αθλητικά

Ο Μικ Σουμάχερ εφεδρικός οδηγός στη Ferrari

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στα… χνάρια του πατέρα του, θρύλου της Ferrari και της Formula 1, Μίχαελ Σουμάχερ, προσπαθεί να βαδίσει ο γιος του, Μικ.

Ο Μικ Σουμάχερ θα είναι ένας από τους εφεδρικούς οδηγούς της Ferrari, παρά το γεγονός ότι θα αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Formula 1 του 2022 με την Haas, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του διευθυντή της ομάδας της Scuderia, Ματία Μπινότο.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ήδη, ένας οδηγός Ferrari. Είναι μέλος της Ακαδημίας Οδηγών Ferrari και, όπως επαναλαμβάνουμε, αυτή η ακαδημία υπάρχει για να εντοπίσει μελλοντικούς οδηγούς Ferrari», εξήγησε ο Μπινότο σε μια τηλεδιάσκεψη και πρόσθεσε: «Εάν είσαι μέρος του και είσαι επιτυχημένος, σίγουρα θα έχεις ευκαιρίες».

Θυμίζουμε ότι ο γιος του θρυλικού Μίχαελ Σουμάχερ ολοκλήρωσε την πρώτη του σεζόν στη Formula 1 (19ος και προτελευταίος οδηγός, χωρίς βαθμούς στο τιμόνι της Haas).

Ο Μικ Σουμάχερ θα αναλάβει το ρόλο του εφεδρικού οδηγού (σ.σ. που συνίσταται στην αντικατάσταση των βασικών εάν είναι άρρωστοι ή τραυματίες) στα 11 από τα 23 Grand Prix που είναι προγραμματισμένα για την επόμενη χρονιά, εναλλάξ με τον Ιταλό, Αντόνιο Τζιοβινάτσι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Παυλίδης σκόραρε στις καθυστερήσεις κόντρα στην Μπράγκα αλλά η Μπενφίκα χάνει το Champions League από την Σπόρτινγκ
Νέα γκέλα η Μπενφίκα παρά το γκολ του Έλληνα επιθετικού (2-2) - Η Σπόρτινγκ πήρε προβάδισμα για το Champions League μετά το 4-1 στην έδρα της Ρίο Άβε, σε ματς που ο Μάντσα έβαλε αυτογκόλ
ΦΩΤΟ REUTERS