Αθλητικά

Ο Ντίνος Μήτογλου του Παναθηναϊκού μαζί με τον Σίμο Μήτογλου της ΑΕΚ στο Final 4 του Άμπου Ντάμπι

Τα δυο αδέρφια “πέταξαν” για το Final 4 της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (20.05.2024) για το Άμπου Ντάμπι, ψάχνοντας την πρωτιά στο Final 4 της Euroleague και το back-to-back. Ο μπασκετμπολίστας του “τριφυλλιού”, Ντίνος Μήτογλου μπήκε στο αεροπλάνο για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έχοντας στο πλάι του τον αδερφό του, Σίμο Μήτογλου.

Έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ποδοσφαιρική ΑΕΚ, ο Σίμος Μήτογλου, μπήκε στο αεροπλάνο μαζί με τον Ντίνο Μήτογλου και τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια του αδερφού του.

EUROLEAGUE 2024-2025
(ΦΩΤΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Τα αδέρφια Μήτογλου μαζί (ΦΩΤΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Τα αδέρφια Μήτογλου μαζί (ΦΩΤΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Θυμίζουμε ότι ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στη σειρά των Playoffs με την Αναντολού Έφες, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του Εργκίν Αταμάν να βρεθεί ξανά στο Final 4 της Euroleague.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα