Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζει τον αδερφό του Παπέ Αμπού Σισέ

Ο Μόμο Σισέ, αδερφός του Παπέ Αμπού Σισέ, δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες στου Ρέντη και ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωσή του για τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Στα 24 του χρόνια, ο Μόμο Σισέ έχει αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Σενεγάλης, στην πατρίδα του, αλλά και στην τρίτη κατηγορία της Γαλλίας, με τον Ολυμπιακό να του δίνει την ευκαιρία να βρεθεί ξανά κοντά στον αδερφό του.

Ο πανύψηλος στόπερ, 1.97, θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού Β’, ώστε να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Superleague 2.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Οι «χάλκινοι» της Εθνικής ομάδας μπάσκετ δέχτηκαν θερμή υποδοχή στην Ελλάδα – Συγκινητικές εικόνες με τις οικογένειες των διεθνών
Σύζυγοι, παιδιά και γονείς των παικτών της εθνικής ομάδας έσπευσαν στο Ελ. Βενιζέλος να συγχαρούν τους αγαπημένους διεθνείς για την τεράστια επιτυχία και υπερηφάνεια που χάρισαν σε ολόκληρη την χώρα
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η μητέρα του, Βερόνικα Αντετοκούνμπο