Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή του Σιπιόνι το επόμενο 24ωρο σύμφωνα με τους Αργεντινούς

H Τίγκρε ζητάει από τον Ολυμπιακό 5 εκατομμύρια ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει άμεσα τη μεταγραφή του Λορέντσο Σιπιόνι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αργεντινή, ο Ολυμπιακός πιέζει την Τίγκρε, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 20χρονου μέσου, Λορέντσο Σιπιόνι, μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Την ίδια ώρα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής φέρεται να προτιμάει να έρθει στην Ελλάδα, παρά το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων όπως η Μπενφίκα.

Η Τίγκρε έχει ζητήσει από τον Ολυμπιακό το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα