Αθλητικά

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Γιάννη Παπαδημητρίου

Οι πράσινοι προχωρούν σε αλλαγή στη θέση του τεχνικού διευθυντή

Παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να τα αλλάξει όλα στον Παναθηναϊκό. Μετά την απομάκρυνση του προπονητή Ρουί Βιτόρια, παρελθόν από τους πράσινους αποτελεί και ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο 49χρονος βρισκόταν στο τριφύλλι από τον Μάϊο του 2023.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να περάσει σε μία νέα εποχή, αυτή του Ράφα Μπενίτεθ. Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος θα αποτελέσει το πιο ηχηρό όνομα προπονητή που ήρθε ποτέ στην Ελλάδα, είναι έτοιμος – σε συνεργασία με τον Γιάννη Αλαφούζο – να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στο πράσινο στρατόπεδο, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να αλλάξει πρόσωπο και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Παπαδημητρίου.

Στα 2,5 χρόνια της θητείας του στη θέση του τεχνικού διευθυντή εργάστηκε με ζήλο, έχοντας σταθερή κατεύθυνση την ενίσχυση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, με γνώμονα τα συμφέροντα της ομάδας. Επί των ημερών του το Τριφύλλι κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδας το 2024, και παράλληλα η ομάδα επανήλθε σε σταθερή βάση στο ευρωπαϊκό προσκήνιο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εύχεται κάθε επιτυχία στον Γιάννη Παπαδημητρίου στο επόμενο βήμα του“.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα