Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός έτρεχε με… 100 κόντρα στον ΠΑΟΚ (videos)

Ο Παναθηναϊκός έτρεχε με… 100 κόντρα στον ΠΑΟΚ (videos)
ΦΩΤΟ Intime

Σε… περίπατο μετέτρεψε τη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός καθώς επιβλήθηκε με το ευρύ 114-80 των “ασπρόμαυρων” και έκανε το 2/2 στα ματς της προετοιμασίας στα Ιωάννινα.

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτισε τα Ιωάννινα, όπου διεξήχθη το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, επικρατώντας με 114-80 του ΠΑΟΚ και έτσι έκανε το 2/2 στην πόλη της Ηπείρου, μετά τη νίκη επί του Ηρακλή. Οι “πράσινοι” παρουσιάστηκαν ορεξάτοι και πήρα από την αρχή το προβάδισμα, φτάνοντας σε διψήφια διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο (31-19) και χωρίς να ζοριστούν έφτασαν σε διαφορά 36 πόντων στο τέλος. 

Κορυφαίοι ήταν οι οι Μήτογλου και Φόστερ με 19 πόντους ο καθένας, με τον Νέντοβιτς να προσθέτει άλλους 16, ενώ καθόλου δεν αγωνίστηκε ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος και από την άλλη ο “δικέφαλος του Βορρά” στερήθηκε τις υπηρεσίες των Βαγγέλη Μαργαρίτη, Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ και Άλαν Χέρντον.

Πλέον ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει πλέον στην Αθήνα, όπου θα προπονηθεί για τις επόμενες ημέρες, πριν αναχωρήσει για τη Λιθουανία για το φιλικό τουρνουά που διοργανώνει η EuroLeague, με την παρουσία της Ζάλγκιρις, της Αρμάνι Μιλάνο και της Άλμπα Βερολίνου.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις