Δευτέρα, 20 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός ψωνίζει από Σερβία: Φουλάρει για Έξουμ, Πάντερ και Βιλντόζα

Ο Παναθηναϊκός ψωνίζει από Σερβία: Φουλάρει για Έξουμ, Πάντερ και Βιλντόζα

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο στην Euroleague και να παρουσιαστεί εξαιρετικά ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν, έχοντας δικό του το ΟΑΚΑ, έναν επιτυχημένο προπονητή στον πάγκο (σ.σ. Εργκίν Αταμάν) και παίκτες ευγνωσμένης αξίας, ικανούς να κάνουν τη διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός, μετά το άσχημο φινάλε στη φετινή σεζόν, αλλάζει σελίδα και περνάει στην εποχή Αταμάν. Η έλευση του Τούρκου προπονητή στην Ελλάδα θα σηματοδοτήσει και μεταγραφικές εξελίξεις, με τους πράσινους να “χτυπούν” σε πολλά μέτωπα.

Το τριφύλλι θέλει να ενισχυθεί στην περιφέρεια, κοιτώντας τη… Σερβία και συγκεκριμένα τους παίκτες της Παρτιζάν και τον Λούκα Βιλντόζα του Ερυθρού Αστέρα.

Ο τελευταίος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού. Οι άλλοι δύο που προορίζονται για να τον πλαισιώσουν στην περιφέρεια είναι οι Ντάντε Έξουμ (28 χρονών, 1.98 μέτρα) και Κέβιν Πάντερ (30 χρονών, 1.93 μέτρα).

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει τις μηχανές του για να φέρει πακέτο στην Ελλάδα από τη Σερβία τους Έξουμ και Πάντερ. Ο Αυστραλός γκαρντ και ο Αμερικανός σουτέρ της Παρτιζάν αποτελούν τους πρώτους στόχους του τριφυλλιού. 

Οι δύο υποθέσεις πάντως θα προχωρήσουν περισσότερο μετά την λήξη των τελικών της ABA League (η Παρτίζαν προηγείται με 2-1 νίκες του Ερυθρού Αστέρα).

Δείτε τους εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=lcTkxDzJCNc

https://www.youtube.com/watch?v=Ubjh2JsYcXQ&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.sport24.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις