Ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Τάισον ενόψει της νέας σεζόν, με τους Θεσσαλονικείς να καταθέτουν νέα βελτιωμένη πρόταση προς τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.
Η πρώτη πρόταση του ΠΑΟΚ προς τον Τάισον ήταν στα 500.000 ευρώ, με τον Βραζιλιάνο να απαντά αρνητικά. Αυτό δεν πτόησε τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» που επανήλθαν με νέα αυξημένη προσφορά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αυτή είναι 100-150.000 ευρώ υψηλότερη, με τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» να περιμένουν την απάντηση του ποδοσφαιριστή το ερχόμενο διάστημα.
Αξίζει να σημειωθεί πως πρόθεση τόσο του Τάισον, όσο και του ΠΑΟΚ είναι οι δυο πλευρές να συνεχίσουν από κοινού και τη νέα σεζόν, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να γεφυρωθεί το οικονομικό χάσμα.