Αθλητικά

O Ρίσον Χολμς «τρελάθηκε» και διέλυσε μία καρέκλα στον πάγκο κατά τη διάρκεια του Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα

Ο νέος Αμερικανός σέντερ του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του

Ο Ρίσον Χολμς δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ και εκνευρίστηκε στον πάγκο.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στράβωσε από νωρίς στο ΟΑΚΑ, με τους Καταλανούς να φεύγουν με ένα άνετο διπλό από την Αθήνα και τους πράσινους να μην μπορούν να ελέγξουν τα νεύρα τους σε αρκετά σημεία του αγώνα. Ένας από τους παίκτες που ξέφυγε ήταν και ο Ρίσον Χολμς.

Ο Αμερικανός σέντερ χρεώθηκε με τέταρτο φάουλ στο τέλος της τρίτης περιόδου και στην αλλαγή του από τον Ντίνο Μήτογλου ξέσπασε σε μία καρέκλα στον πάγκο του “τριφυλλιού”, την οποία και διέλυσε.

Δείτε εδώ το VIDEO στο Novasports.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα