Αθλητικά

Ο Ροντινέι έδωσε σόου σε μαγαζί στη Γλυφάδα με το τραγούδι «Πανσέληνος» της Δέσποινας Βανδή

Τραγούδησε, χόρεψε και σήκωσε το μετάλλιο του πρωταθλητή της Super League

Ο Ροντινέι φρόντισε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Μετά τη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ο Ροντινέι βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί της Γλυφάδας και έδωσε ακόμα ένα απίθανο ρεσιτάλ.

Στο δεύτερο… ημίχρονο της διασκέδασης, μετά το πάρτι στο γήπεδο, ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού πήρε το μικρόφωνο στα χέρια του και ξεσήκωσε το κλαμπ, τραγουδώντας και χορεύοντας την “Πανσέληνο” της Δέσποινας Βανδή.

Ο Ροντινέι δεν σταματάει να τραγουδάει το συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο λάτρεψε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα