Αθλητικά

Ο Σωτήρης Πανταλέων μπαίνει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Θέση στην ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού παίρνει ο θρύλος του βόλεϊ
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας θρύλος της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, ο Σωτήρης Πανταλέων θα αποτελέσει νέο μέλος στο Δ.Σ. της “πράσινης” ΠΑΕ, αντικαθιστώντας τον μέχρι πρότινος, δεύτερο αντιπρόεδρο, Γιάννη Παναγιωτίδη.

Ο Σωτήρης Πανταλέων υπήρξε εμβληματικός αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, περνώντας το σύνολο της καριέρα του με τη φανέλα του “τριφυλλιού”, αλλά πλέον θα ενισχύσει το ποδοσφαιρικό τμήμα του αγαπημένου του συλλόγου.

Στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού βρίσκεται για λογαριασμό του Ερασιτέχνη και ο πρόεδρος, Δημήτρης Βρανόπουλος, με τον Σωτήρη Πανταλέων να κατέχει και τη θέση του διευθυντή των αγωνιστικών τμημάτων της “μάνας του λόχου”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα