Αθλητικά

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ πήγαν με φανέλες του ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο ΟΦΗ επέστρεψε σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από 35 ολόκληρα χρόνια και στο ΟΑΚΑ βρέθηκε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, βρέθηκε και ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει καταγωγή από την Κρήτη και έτσι πήγε στο ΟΑΚΑ με τον Τάιλερ Μακμπέθ για να στηρίξει την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τον ΟΦΗ, στο μεγάλο τελικό με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν μάλιστα στην εξέδρα με φανέλες του ΟΦΗ, με τον Κασσελάκη να έχει το επώνυμό του και το νούμερο 19 στο πίσω μέρος της δικής του εμφάνισης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gazzetta.gr (@gazzetta.gr)

ΟΦΗ διεκδικεί το τρόπαιο κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα