Αθλητικά

Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αγωνίστηκε κανονικά στο Βαλένθια – Παρτιζάν: Τι έκανε ο Αμερικανός σέντερ που απασχολεί τον Ολυμπιακό

Ξεκίνησε βασικός, εντυπωσίασε στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ταϊρίκ Τζόουνς βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Παρτιζάν, τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποχωρήσει από τη σερβική ομάδα, ωστόσο ο Πεναρόγια τον χρησιμοποίησε κανονικά στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Euroleague με τη Βαλένθια.

Ο Ταϊρίκ Τζόουνς ξεκίνησε βασικός με την Παρτιζάν κόντρα στη Βαλένθια και ήταν εξαιρετικός στο πρώτο μέρος με 9 πόντους (4/5), 3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να κάνει ιδιαίτερη αισθητή την παρουσία του, μένοντας άποντος και κατεβάζοντας 3 ριμπάουντ.

Συνολικά αγωνίστηκε σχεδόν 26 λεπτά στην ήττα της Παρτιζάν με 86-73, με τον Ολυμπιακό να τον παρακολουθεί και να περιμένει τις εξελίξεις μέχρι τις 5 Ιανουαρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βαθμολογία Champions League μετά το Ρόμα – Ρεάλ 3-4, το Σίτι – Παρί 2-4 και το ΛΑΣΚ – Λίβερπουλ 3-6: Η ΑΕΚ στην 20η θέση, όλα τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Η Ένωση ηττήθηκε στο Λονδίνο από τη Σαχτάρ, όμως παραμένει εντός της πρώτης 24άδας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης
Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα