Ο Τζέριαν Γκραντ θα εκπροσωπήσει την εθνική ομάδων των ΗΠΑ, με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού να πραγματοποιεί το μεγάλο του όνειρο, αλλά και ένα στόχο που έχουν όλοι οι Αμερικανοί αθλητές.
Συγκεκριμένα, ο Τζέριαν Γκραντ επιλέχθηκε να παίξει με την εθνική των ΗΠΑ στους Παναμερικανικούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στη Νικαράγουα από τις 22 έως και τις 31 Αυγούστου, με 12 ομάδες να διεκδικούν το χρυσό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η προετοιμασία της Team USA θα ξεκινήσει στις 12 Αυγούστου στο Μαϊάμι, με τις ΗΠΑ να βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τις Μπαχάμες, τη Βραζιλία και την Ουρουγουάη.
Θυμίζουμε πως η ΕΟΚ είχε κάνει πρόταση στον Τζέριαν Γκραντ για να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο και να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας στο EuroBasket 2025, ωστόσο, ούτε ο παίκτης, ούτε ο Παναθηναϊκός ήταν θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο.