Αθλητικά

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν κανονικά»

Την ώρα που η φημολογία για νέα αναβολή ή ακόμη και ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων, «φουντώνει» από μερίδα του Τύπου, με τους Ιάπωνες διοργανωτές να διαψεύδουν κάθε τέτοιο ενδεχόμενο, ο Τόμας Μπαχ πήρε ξεκάθαρη θέση για το φλέγον ζήτημα.

Μιλώντας στην γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, ήταν σαφής: «Έξι μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, ολόκληρος ο Ολυμπιακός κόσμος ανυπομονεί για την τελετή έναρξης στις 23 Ιουλίου. Έχουμε την πλήρη υποστήριξη της ιαπωνικής κυβέρνησης. Ολοι είναι πραγματικά αποφασισμένοι να κάνουν αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε έξι μήνες, βλέπουμε το φως στο τέλος του τούνελ».

Υπενθυμίζεται, ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβλήθηκαν πέρυσι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού -που εξακολουθεί να πλήττει τον πλανήτη- και προγραμματίσθηκαν για το διάστημα 23 Ιουλίου-8 Αυγούστου 2021.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Έρικ Λαμέλα τελειώνει από την ΑΕΚ
Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στη λύση της συνεργασίας της με τον Ερίκ Λαμέλα, με τις δύο πλευρές να έχουν βρίσκονται κοντά στη χρυσή τομή του διαζυγίου
Ο Έρικ Λαμέλα της ΑΕΚ 2