Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αναντολού Εφές στην 4η αγωνιστική της Euroleague, με τους Πειραιώτες να πηγαίνουν στο ματς του ΣΕΦ με σημαντικές απουσίες.
Για τρίτο σερί αγώνα του Ολυμπιακού -και δεύτερο στη Euroleague- Εβάν Φουρνιέ έχει τεθεί εκτός των επιλογών του Γιώργου Μπαρτζώκα. Στα “πιτς” παρέμειναν επίσης οι Τόμας Γουόκαπ, Σακίλ ΜακΚίσικ και Κίναν Έβανς.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Απ’ την άλλη, η Αναντολού Εφές δεν έχει στη διάθεσή της τον Βενσάν Πουαριέ, από την αρχή της σεζόν. Ο Πι Τζέι Ντοζίερ επέστρεψε στη δράση, την περασμένη αγωνιστική.
Οι 12άδες του Ολυμπιακός – Εφές
Ολυμπιακός: Νιλικίνα, Γουόρντ, Λαρεντζάκης, Λι, Βεζένκοβ, Παπανικολάου, Νετζήπογλου, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Αντετοκούνμπο, Χολ.
Αναντολού Εφές: Λάρκιν, Μπομπουά, Χαζέρ, Λόιντ, Γουάιλερ Μπαμπ, Παπαγιάννης, Κορντινιέ, Σμιτς, Ντοζίερ, Σουίντερ, Οσμανί, Τζόουνς