Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αταλάντα: Με Εμβιλά και Ροντρίγκες για την πρόκριση στο Europa League

Ολυμπιακός – Αταλάντα: Με Εμβιλά και Ροντρίγκες για την πρόκριση στο Europa League
Intime.gr

Ο Πέδρο Μαρτίνς το είχε… προαναγγείλει. Πάνοπλος θα πάει ο Ολυμπιακός στη “μεγάλη” αυριανή εντός έδρας ρεβάνς με την Αταλάντα, για τα play off του Europa League.

Το βράδυ της Τετάρτης (23/02) έγινε γνωστή η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης (24/02) με την Αταλάντα, για τα play offs του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στο “Καραϊσκάκης” τους «μπεργκαμάσκι» με στόχο την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης μετά το εις βάρος τους 2-1 στην Ιταλία πριν από μία εβδομάδα και στην προσπάθειά τους αυτή θα έχουν στην αποστολή και τους Εμβιλά, Ροντρίγκες και Κούντε.

Οι δύο πρώτοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν τις τελευταίες ημέρες και είναι «ετοιμοπόλεμοι», ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε και τον Κούντε, αλλά και τους νεαρούς, Κίτσο και Φαντιγκά.

Η αποστολή των Πειραιωτών:

Βατσλίκ, Τζολάκη, Καραργύρη, Λαλά, Μανωλά, Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Μπα, Σισέ, Κίτσο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Σουρλή, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Ονιεκούρου, Α. Καμαρά, Μασούρα, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις