Αθλητικά

Ολυμπιακός: Κανονικά στην προπόνηση ο Παπέ Σισέ – Μανωλάς και Λαλά αμφίβολοι με ΠΑΟΚ

Δημοσιεύματα ήθελαν τον Παπέ Αμπού Σισέ να… τίθεται στην άκρη στον Ολυμπιακό και να προπονείται μόνος του, αλλά η διάψευση ήρθε με τον πιο καλό τρόπο.

Κανονικά συμμετείχε ο Παπέ Αμπού Σισέ στην προπόνηση του Ολυμπιακού τη Δευτέρα (02.05.2022), μια ημέρα μετά την απουσία του από την “ερυθρόλευκη” αποστολή, για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Σενεγαλέζος αμυντικός δεν θα συμμετείχε στην ομαδική προπόνηση της ομάδας -με απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς- κάτι που όμως δεν συνέβη.

Έτσι, ο Σισέ είναι κανονικά στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή για τον προσεχή αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για την 4η εξ αναβολής αγωνιστικής των play off της Superleague 1.

Αντίθετα, ο Κώστας Μανωλάς και ο Κένι Λαλά εξακολουθούν να κάνουν τα ατομικά προγράμματά τους και είναι άγνωστο αν θα προλάβουν το ματς της Τετάρτης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Οι «χάλκινοι» της Εθνικής ομάδας μπάσκετ δέχτηκαν θερμή υποδοχή στην Ελλάδα – Συγκινητικές εικόνες με τις οικογένειες των διεθνών
Σύζυγοι, παιδιά και γονείς των παικτών της εθνικής ομάδας έσπευσαν στο Ελ. Βενιζέλος να συγχαρούν τους αγαπημένους διεθνείς για την τεράστια επιτυχία και υπερηφάνεια που χάρισαν σε ολόκληρη την χώρα
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η μητέρα του, Βερόνικα Αντετοκούνμπο