Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Για να παραμείνει στην κορυφή στη Euroleague

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Για να παραμείνει στην κορυφή στη Euroleague
Intime.gr

Εντός έδρας δοκιμασίες επιφυλάσσει η 21η αγωνιστική της Euroleague για τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται στο ΣΕΦ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (27/1, 21:30, NewsIt.gr, Novasports Prime) με σκοπό να παραμείνουν στην κορυφή ρου βαθμολογικού πίνακα.

Αφού σημείωσε την καλύτερη του αμυντική επίδοση της σεζόν απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη εβδομάδα, ο Ολυμπιακός (13-7) θα προσπαθήσει να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Euroleague, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ (11-9), που χρειάζεται το «διπλό» για να παραμείνει στην οκτάδα και σε τροχιά πλέι οφ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα παραταχθεί… πάνοπλη στο παρκέ του ΣΕΦ, μιας και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Απ’ την άλλη, η ομάδα του Όντετ Κάτας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λορέντζο Μπράουν, όπως επίσης και του Άλεξ Πόιθρες. Κανονικά ακολούθησε την αποστολή ο νεοαποκτηθείς Σουλεϊμάν Μπράιμο.

Θυμίζουμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου, ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί με 90-84 μέσα στο Τελ Αβίβ. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία) και Λούκα Καρντούμ (Πολωνία).

Το πρόγραμμα της βραδιάς στη Euroleague

Ερυθρός Αστέρας – Παρτίζαν (20:00, Novasports 4)

Μπασκόνια – Αναντολού Εφές (21:30, Novasports 5)

Ολυμπιακός – Μακάμπι (21:30, Novasports Prime)

Μπάγερν – Βίρτους Μπολόνια (21:45, Novasports Start)

Τα χθεσινά (26/1) αποτελέσματα:

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 91-86

Άλμπα Βερολίνου – Βαλένθια 88-94

Μονακό – Αρμάνι Μιλάνο 101-88

Παναθηναϊκός – Ζάλγκιρις 89-65

Βιλερμπάν – Φενέρμπαχτσε 91-77

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις