Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: «Ευλογημένος με την ομάδα, σπάνιο το γκολ του Μπουχαλάκη»

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: «Ευλογημένος με την ομάδα, σπάνιο το γκολ του Μπουχαλάκη»
Intime.gr

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Άρη και το απίστευτο γκολ – πρόκρισης του Ανδρέα μπουχαλάκη στο φινάλε του αγώνα στο «Βικελίδης».

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το τέλος του Άρης – Ολυμπιακός (1-1), ο Πέδρο Μαρτίνς, χαρακτήρισε τον εαυτό του ευλογημένο που βρίσκεται στους «ερυθρόλευκους» και σημείωσε πως το γκολ του Μπουχαλάκη ήταν «σπάνιο και όμορφο».

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι εύκολο για εμάς έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για να τα καταφέρουμε απέναντι στον Άρη που έχει πολύ καλή ομάδα. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, ξέραμε πως θα είναι δύσκολο καθώς είναι μια ομάδα που δίκαια είναι στην 2η θέση στο πρωτάθλημα.

Δεν έχω λόγια για την ομάδα, είμαι ευλογημένος με αυτή την ομάδα τα παιδιά τα δίνουν όλα παρά την κούραση και αυτό είναι το πνεύμα που μας χαρακτηρίζει. Μας εξέπληξε ο Μπουχαλάκης, ήταν σπάνιο, όμορφο γκολ και μας χάρισε την πρόκριση. Ήταν ειρωνικό και αυτό ανέφερα μετά το γκολ έπειτα από το ματς που είχαμε δει» ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις