Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Καζάζης αποθέωσε τον Μαρινάκη – «Δεν θα φτάναμε στον τίτλο χωρίς τη στήριξή του»

Ολυμπιακός: Ο Καζάζης αποθέωσε τον Μαρινάκη – «Δεν θα φτάναμε στον τίτλο χωρίς τη στήριξή του»
ΦΩΤΟ Intime

Ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volleyleague, τονίζοντας ότι χωρίς τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε (3-2) από τον ΠΑΟΚ σε αδιάφορο ματς για τα Play Offs της Volleyleague, καθώς νωρίτερα ο Παναθηναϊκός του είχε κάνει τη… χάτη να κόψει βαθμό από τον Φοίνικα Σύρου, πα΄ρινοντας δύο σετ, οπότε οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ήδη πρωταθλητές για 30η φορά στην ιστορία τους πριν καν παίξουν με τον «Δικέφαλο του Βορρά». 

Click4More: Volleyleague: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός με την «βοήθεια» του Παναθηναϊκού

Ο κόουτς των ερυθρολευκων, έπλεξε το εγκώμιο του Βαγγέλη Μαρινάκη και τον ευχαρίστησε για τη στήριξή του μετά το τέλος του ματς, αφού δήλωσε χαρακτηριστικά στο olympiacossfp.gr: «Ξέραμε ότι είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα και υπήρχε ένα πανηγυρικό κλίμα πριν από παιχνίδι εξαιτίας του οποίου προσπάθησα να κρατήσω σε εγρήγορση τα παιδιά. Αυτά τα παιχνίδια από δω και πέρα θα μας δώσουν την ευκαιρία να παίξουν όλοι για να κάνουμε μια συντήρηση, ενόψει του Λιγκ Καπ, το οποίο αποτελεί τον επόμενο μας στόχο για φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω τον ηγέτη του Ολυμπιακού μας τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για τη στήριξη του γιατί γνωρίζω ότι στη δύσκολη αυτή περίοδο, αν δεν έκανε το κάτι παραπάνω δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις