Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΠ θα κρίνει την τύχη του ντέρμπι στο βόλεϊ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΠ θα κρίνει την τύχη του ντέρμπι στο βόλεϊ

Ο προημιτελικός ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός για τα προημιτελικά του League Cup στο βόλεϊ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, μετά τα έκτροπα που έγιναν έξω από το κλειστό του Ρέντη, τα οποία είχαν σαν αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού.

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ θα κριθεί από το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ, όπως ενημέρωσε επίσημα η διοργανώτρια αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από τα όσα συνέβησαν στον χτεσινό αγώνα για το League Cup «Νίκος Σαμαράς» μεταξύ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη Ρέντη η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ συνεδρίασε εκτάκτως.
Καταρχάς η ΕΣΑΠ εκφράζει την θλίψη και την οδύνη της για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού της ΕΛ.ΑΣ. και εύχεται ολόψυχα να αναρρώσει, καταδικάζοντας απερίφραστα τα έκτροπα που ουδεμία σχέση έχουν με το άθλημα του βόλεϊ.

Αποφασίστηκε ότι το σύνολο των εγγράφων που αφορούν τον συγκεκριμένο αγώνα να παραπεμφθούν άμεσα στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο (αθλητική δικαστή) της ΕΣΑΠ, η οποία θα κρίνει την τύχη του αγώνα.

Είμαστε στη διάθεση των Αρχών στην κατεύθυνση εξάλειψης κάθε φαινομένου τυφλής βίας που χρησιμοποιεί ως όχημα τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικά το ευγενές άθλημα του βόλεϊ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις