Τρίτη, 21 Μαΐ
28oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Τι “παίζει” με Ρομπίνιο

Ολυμπιακός: Τι “παίζει” με Ρομπίνιο

Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που κυνηγά ο Ολυμπιακός είναι αυτή του Ρομπίνιο. Ο Βραζιλιάνος σταρ ενδιαφέρει, ξεκάθαρα, τους ερυθρόλευκους, όμως η υπόθεση του μόνο εύκολη δεν είναι. Διαβάστε τι ισχυεί με την περίπτωσή του.

Ο Ρομπίνιο αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν με τη Σάντος. Ο πρόεδρος της ομάδας, Μοδέστο Ρόμα Ζούνιορ, επιθυμεί πολύ την παραμονή του στην ομάδα και γι’ αυτό, σύμφωνα με τη Βραζιλιάνικη έκδοση του ESPN, οι δύο πλευρές έχουν ραντεβού την Τετάρτη με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Ρομπίνιο έχει πολλές επιλογές. Αν επιλέξει το δρόμο του… εύκολου χρήματος, η προοπτική του αμερικανικού MLS τον περιμένει, καθώς έχει και από εκεί προτάσεις. Αν θελήσει να εξασφαλιστεί και να παραμείνει στη γενέτειρα του, η Σάντος αποτελεί μια καλή επιλογή για τον ίδιο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι στην προεπιλογή του Κάρλος Ντούνγκα για το Κόπα Αμέρικα και από σήμερα ξεκινά προετοιμασία με την εθνική του ομάδα. Αν δε παραμείνει και στην τελική 23δα, η υπόθεση του θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο για τον Ολυμπιακό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε