Παρασκευή, 10 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός Β – Παναθηναϊκός Β: Σε live streaming το ντέρμπι «αιωνίων» για τη Super League 2

Ολυμπιακός Β – Παναθηναϊκός Β: Σε live streaming το ντέρμπι «αιωνίων» για τη Super League 2
Eurokinissi

Ολυμπιακός Β και Παναθηναϊκός Β κοντράρονται στου Ρέντη, στο “λαμπερό” ματς του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, δυο 24ωρα πριν οι “αιώνιοι” βρεθούν αντιμέτωποι στο “Καραϊσκάκης”, στο μεγάλο ντέρμπι της Super League.

Ολυμπιακός Β και Παναθηναϊκός Β δίνουν… μάχη στου Ρέντη, σε ματς για την 4η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Super League 2 (αρχικά, το ματς είχε προγραμματιστεί να γίνει στη Λεωφόρο).

Οι δυο ομάδες κοντράρονται για πρώτη φορά, αφού είναι η πρώτη τους σεζόν που συνυπάρχουν στον ίδιο όμιλο της Super League 2 (πριν δυο χρόνια ο Παναθηναϊκός είχε… ανέβει στον Βόριο όμιλο, για να κατέβει πέρυσι το “τριφύλλι” και να το αντικαταστήσουν οι Πειραιώτες. Φέτος, αυτή τη… διαδρομή την έκανε η ΑΕΚ Β).

Στο τελευταίο τους ματς, οι “ερυθρόλευκοι” πήραν τον βαθμό από τον Ιωνικό (1-1), στη δεύτερη ισοπαλία τους σε τρεις αγωνιστικές (χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα). Ο Παναθηναϊκός Β -από την πλευρά του- έρχεται από ρεπό, ενώ νωρίτερα είχε επικρατήσει με 2-0 την κάκιστη φέτος, Παναχαϊκής, κάνοντας έτσι… σεφτέ στα “τρίποντα”.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός Β κουβαλά και το -10 που του είχε επιβληθεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, από περσινή τιμωρία, λόγω της αποχώρησής του από δυο αγώνες της περασμένης αγωνιστικής σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις