Αθλητικά

Παγκόσμιο κλειστού στίβου: O Αλμίρ Ντος Σάντος έχασε το χάλκινο μετάλλιο λόγω ακαταλληλότητας παπουτσιών

Άτυχη στιγμή για τον Βραζιλιάνο ο οποίος έμεινε εκτός βάθρου λόγω λεπτομερειών

Οι κανονισμοί της World Athletics, σχετικά με την καταλληλότητα των παπουτσιών που χρησιμοποιούν οι αθλητές των οριζόντιων αλμάτων, κόστισαν στον Αλμίρ Ντος Σάντος το χάλκινο μετάλλιο του τριπλούν, στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου της Ναντζίνγκ.

Ο Βραζιλιάνος άλτης κατέλαβε την τρίτη θέση του τελικού με καλύτερη προσπάθεια στα 17,22μ., αλλά στη συνέχεια ανακοινώθηκε η ακύρωσή του, λόγω μη συμμόρφωσης με τον κανονισμό του κλειστού στίβου που αφορά τα παπούτσια. Έτσι, την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέλαβε ο περσινός νικητής του αγωνίσματος, Ιγκ Φαμπρίς Ζανγκό από τη Μπουρκίνα Φάσο, που είχε άλμα στα 17,15μ.

Υπενθυμίζεται ότι το χρυσό μετάλλιο του τριπλούν κατέκτησε πολύ εύκολα ο Αντι Ντίας Ερνάντες (αγωνίζεται με τα χρώματα της Ιταλίας, αν και είναι Κουβανός), που έκανε 17,80μ. στην πρώτη του προσπάθεια, πετυχαίνοντας την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο. Δεύτερος ήταν ο Κινέζος Γιαμίνγκ Ζου με 17,33μ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»
Το νέο επεισόδιο της εκπομπής “Off The Record” του PS Blog έχει… επετειακό χαρακτήρα, καθώς ανήμερα της κατάκτησης του EURO 2004, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποκαλύπτει στην κάμερα όσα τον καθόρισαν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο
Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»